HTML

May the twenty-fourth be with you

Urszuszka és Malgabo közös blogja, ami angliai életünkbe enged bepillantást...

Utolsó kommentek

  • Nemgyenge: Nagyon örülök ám nektek, olyan szépen éltek. Na ... (2012.05.26. 20:02) Every little helps
  • SalmonElla: Gratula a mindenféléhez! És otthonra is nagyon s... (2012.03.21. 18:47) Every little helps
  • MrStrato: Rájöttem, kire hasonlít a képen Cameron. Hajdú S... (2011.09.07. 23:40) Looting
  • danzsu: Ha konzerválni akarjátok a Felföldi hangulatot, ... (2011.09.01. 17:31) Skócia
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Indafotó képek

Stag night

2010.07.24. 20:25 malgabo

Kicsit régen frissültünk, noha téma lenne bőven. Csak hát az ifjú házasok élete, tudjátok. Meg aztán... lusta is vagyok írni. :)

Érdekes amúgy, itt a blog.hu-n lehet nézni ilyen statisztikákat, hogy hányan töltik le az oldalt, hány látogató, ilyesmi, nos, még az ilyen uborkaszezonban is meglepően sokan. Ezek az emberek vagy optimisták, vagy nosztalgiáznak, vagy simán csak idevette őket a google a "péniszgurtni" kifejezésre.

Egy kis ontopic:
kezdjük mondjuk onnan, hogy otthon vagyunk Budapesten, az időpont az esküvő előtti csütörtök, délután hat óra és én Anyukámnál tömöm magamba a bundás kenyeret fokhagymás tejföllel. A bundás kenyér stratégiai fontosságú bélelőanyag, ha az ember ivászatra indul fejletlen májenzimekkel, amelyek a gyönge ale-típusú sörökhöz vannak szokva.
Az ivászat ugyanis elkerülhetetlen, sőt kívánatos egy legénybúcsún, különösen, ha az ember a saját legénybúcsújára (angolul: stag night) indul.
Malgabo elindult és nagyon jó volt neki ott.

Egy közeli étterem-félében kezdtük a cimborákkal, voltunk úgy tucatnyian, folyt a sör meg a tömény, ugyan nem mindenki ismert mindenkit, de azért nem ültünk kussban, elhihetitek. Ajándékot is kaptam, búvármaszkot csutorával, egy aláírt gitárt, meg papucsot, ami kényelmes viseletnek bizonyult az est hátralévő részében. A papucs szimbolikáját gondolom nem kell agyonmagyaráznom, a búvármaszkhoz is volt valami, de rég nem tudom mi vót.
Mindenesetre az ünnepi játékok nyitányaként a búvárcsutorából kellett (volna) kiinnom a beletöltött Master Jägert.
Gyerekek, ezt ne próbáljátok ki otthon.
Ha ugyanis szakszerűen veszi az ember a szájába a csutorát (ez sokadszorra meg is valósult), bármilyen folyadék egyenesen a légzőszervekbe kerül, ami reflexes köhögést, röhögést és bazmegezést vált ki.
Aztán jöttek a kvízjátékok, természetesen a leendő feleséggel kapcsolatban, a rontott kérdésekért természetesen "büntetés" járt, ami -nem fogjátok kitalálni- ivás volt. Annyit mondok, hogy ha a kérdések a zöld kártyáért mentek volna, nem biztos, hogy nem toloncolnak ki. :D

Volt aztán egy filmes kvíz is, néha azért itt is elhasaltam, noha "alapfilmekről" volt szó. (Brian élete, Gyalog-galopp, Bud Spencer-Terence Hill, Torrente, Üvegtigris, stb.)
Ekkortájt a hely is elkezdett zárni, mi pedig továbbindultunk az akadályverseny következő állomásáig, a Margitszigetre.
Természetesen én ekkora már -az óvintézkedések ellenére- sapkarészeg voltam, bizonyos részekre csak MannCsi nevű kedves kommentelőnk férje által készített videók és képek alapján emlékszem, amiket a nyájas olvasók viszont nem fognak látni. :)
Legyen annyi elég, hogy zajosak voltunk, a buszon a Jutka c. Kispál számot vonyítottuk.
A Margitsziget kellemes meleg hely egy szép nyári este. Mint az másnap kiderült, Urszuszka is járt arra az este folyamán vidám hölgytársaságával, noha eredetileg teljesen más volt a tervük.
Nagyjából a Chachacha magasságáig jutottunk (ami azért nem sok annak fényében, hogy a déli bejárótól indultunk), ott vártak rám az újabb feladatok, papucsban, rózsaszín pólóban fejemen búvármaszkkal kellett lányokat leszólítanom, számokat gyűjtenem, pénzért gitározni, testfelületemre rajzokat gyűjtenem, legalábbis a másnap a zsebemben talált fecnik alapján erre gyanakszom. Az filccel rajzolt dolgok elég nehezen jönnek le a bőrfelületről, ez biztos.
A lányok többségében kedvesek voltak, de még a fiúk is, én speciel kiválóan szórakoztam, hamar elrepült felettünk az idő vasfoga, a végefelé szerencsére kezdtem kijózanodni, megmaradt kis csapatunk pedig hazaindult, a hátrahagyott bajtársaktól azóta elnézést kívántam.



















1.ábra   Az angol királyi gyógyszerészi társasáság tagja


To be continued...

 

4 komment

Címkék: night legénybúcsú stag búvármaszk

A bejegyzés trackback címe:

https://majus24.blog.hu/api/trackback/id/tr502173535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MannCsi 2010.07.26. 08:04:52

"MannCsi nevű kedves kommentelőnk férje"
Hahahaha, hívd nyugodtan csak FrauCsinak! :DDDD

danzsu 2010.07.26. 11:19:26

Pont ma akartam írni egy "ejnye-bejnye"-t, hogy milyen poros a blog, és íme.......
Változatlanul hangulatosan, és olvasmányosan ír a Királyi Gyógyszerész! :) Annak ellenére, hogy az emlékek, kissé hézagosak.......

Sziasztok: Zsuzsa

The Adelaider 2010.07.27. 08:38:36

Nemtom, ki hogy van vele, en az egyetemen leginkabb arra emlekszem (az esemenyek elejere mindenkepp... ;D), hogy a majamat sok-sok OH-csoporttal edzettem (sikerrel), bar talan meg egy redoxi egyenlettel is el tudnek boldogulni (de egy red label Johnnie Walker-rel biztosan ;D). :)) Vidam volt olvasni a legenybucsut, nyalcsorgatva varom a folytatast (nem a reggeli masnapossagra gondolok ;) ), es regi cimbikent szivesen rohognem magam szenne a titkos kepeken/videokon is. ;)

malgabo 2010.07.27. 22:42:48

MannCsi, én csak simán ManGának hívnám! :D

danzsu maradjon velünk, mert hamarosan jön a folytatás,

az adelaidi meg nézzen majd bele a postafiókjába. ;)
süti beállítások módosítása