HTML

May the twenty-fourth be with you

Urszuszka és Malgabo közös blogja, ami angliai életünkbe enged bepillantást...

Utolsó kommentek

  • Nemgyenge: Nagyon örülök ám nektek, olyan szépen éltek. Na ... (2012.05.26. 20:02) Every little helps
  • SalmonElla: Gratula a mindenféléhez! És otthonra is nagyon s... (2012.03.21. 18:47) Every little helps
  • MrStrato: Rájöttem, kire hasonlít a képen Cameron. Hajdú S... (2011.09.07. 23:40) Looting
  • danzsu: Ha konzerválni akarjátok a Felföldi hangulatot, ... (2011.09.01. 17:31) Skócia
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Indafotó képek

Mixer

2011.02.27. 12:00 malgabo

(Kedves Napló,)
Mi egyébként jól vagyunk, januárban eltöltöttünk két szép hetet a szép Budapesten a szép családunkkal és a szép barátainkkal.
Noha mindent beleadtunk, ismét írásban kell bocsánatot kérnem mindenkitől, akik mégiscsak kimaradtak a szórásból!

Kitaláltam, hogyan is kéne legközelebb csinálni:
kibérelünk egy rendezvénycsarnokot, mindenkit odaterelünk, lesz büféasztal, pogácsa, fanta meg kókusztekercs és mikrofont ragadunk, a háttérben meg kivetítőn jelennek meg a fontosabb információk és képek angliai életünkről.
Természetesen a konferencia anyagát mindenki megkapja nyomtatásban, kérdésekre és válaszokra is hagyunk idő a prezentáció végén.

Az utazás ezúttal szerencsére zökkenőmentes volt, Manchesterbe mentünk kocsival (köszönet Norbinak), majd onnan a jet2 légitársasággal Büdipestre elég jó áron. Egy kis luxust azért itt megengedtünk magunknak, extra lábhelyet foglaltunk a repülőn, így a legelső sorban ülhettünk.
Nos kérem, ez minden fontot megér. A három órás út összehasonlíthatatlanul jobb így két ilyen hat láb magas kétlábúnak mint amilyenek vagyunk mi.
Utó-karácsonyunk során minden kisdedet megabajgattunk, minden alkoholt megittunk és minden süteményt befaltunk. That's life.

Aztán persze fájdalmas volt visszatérni a melós hétköznapokba, de hát ez erről szól most. Azért igyekszünk magunknak kellemessé tenni, Urszuszka kicsit a kecót vette kezelésbe dekorációügyileg, meg könyörtelenül elkészít mindenféle étket, nagy örömömre, én meg az ebay-en adok-veszek mindenféle kacatot. Legutóbb például a habverők Rolls Royce-át szereztem be.
 







De még a fülemben hallik Anyukám habverőjének zaja, ki tudná elfelejteni a legendás AKA rg28s modellt, a habverők Trabantját?














Megmutatom továbbá, mit vettem az asszonynak régebben, nagyon cukinak találtam, de mióta egyszer morcosan megkért, hogy ezzel verjem keménnyé a tojásfehérjét, beláttam, hogy kell valami elektromos. :D
Ez igazából tojássárgájához jó csak.


A test táplálásán kívül azért a szellemmel is foglalkozunk, mindkettőnk éjjeliszekrényén van egy-egy könyv (képletesen kell érteni), és legutóbb például kipróbáltuk a sakkot is, amit mindketten utoljára évtizedekkel ezelőtt játszottunk.

Urszuszka továbbra is szorgosan tanulja az angolt, óhatatlanul tanulom persze én is, csak én nem szorgosan.
Most egyébként egy hét szabadság előtt állok, két nagyobb szabású esemény lesz (az alváson és a filmnézésen kívül), lesz egy "szülinapi párt" (birthday party) egy japán étteremben és megyünk egy Newcastle United focimeccsre is, amit izgatottan várunk!

Ha jók lesztek, lehet hogy beszámolok róla!
Baráti üdvözlettel:
malgabo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://majus24.blog.hu/api/trackback/id/tr662693845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása